Smart θερμοσίφωναςΠόσες φορές έχει τύχει να επιστρέφεις σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να μην έχει ζεστό νερό ο θερμοσίφωνας και πόσες φορές έχει τύχει να φύγεις από το σπίτι βιαστικά και να μην θυμάσαι αν έχεις κλείσει τον θερμοσίφωνα. Αυτά τα δύο προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι καθημερινά γίνονται παρελθόν με την τοποθέτηση ενός smart ρελέ στην γραμμή του θερμοσίφωνά σου.

Έλεγχος του θερμοσίφωνα απο το κινητό.

Έλεγχος θερμοσίφωνα απο το tabletΜε την εγκατάσταση ενός smart ρελέ, μπορείς να μεταμορφώσεις τον κλασσικό σου θερμοσίφωνα σε έξυπνο θερμοσίφωνα που θα έχεις ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο του από το κινητό σου ή το tablet όπου και αν βρίσκεσαι.

Τι είναι το Smart Ρελλέ;

Το smart ρελέ είναι ένα υλικό ράγας το οποίο τοποθετείτε στον ηλεκτρολογικό πίνακα του σπιτιού και μέσω Wi-Fi μπορεί να επικοινωνεί με την ειδική εφαρμογή που θα έχεις στο κινητό σου. Από εκεί μπορεί να δέχεται εντολές ώστε να ενεργοποιεί η να απενεργοποιεί την συσκευή που είναι συνδεδεμένη με αυτό ή ανάλογα με το μοντέλο του ρελέ που έχεις μπορείς να το προγραμματίσεις τι ώρα θέλεις να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τον θερμοσίφωνα ή ακόμη να δεις και τι κατανάλωση ρεύματος έχει η συγκεκριμένη συσκευή.

Τοποθέτηση smart ρελέ σε ηλεκτρολογικό πίνακαΤο smart ρελέ εκτός από θερμοσίφωνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις όπως σε ένα κύκλωμα φωτισμού για να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τα φώτα.

Στα καταστήματα Κούσης αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.e-kousis.gr , προσφέρουμε τρεις εξαιρετικές επιλογές από smart ρελέ ράγας για τον έλεγχο του θερμοσίφωνα από το κινητό σου.

1. Smart Ρελέ Geyer ER116W:

Smart ρελε GeyerΜε το Smart ρελέ της Geyer μπορείς να ορίσεις έως και 30 προγράμματα ανά ημέρα ή εβδομάδα, για να ελέγχεις τον θερμοσίφωνα σου με ακρίβεια. Διαθέτει Αντίστροφη μέτρηση από 1 λεπτό έως και 23 ώρες και 59 λεπτά, για να προγραμματίσεις την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της συσκευής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Smart ρελέ διακοπή wifiΣε περίπτωση που διακοπεί το WiFi, οι ρυθμίσεις και τα προγράμματα παραμένουν όπως τα έχεις ορίσει, ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο. Ενώ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η συσκευή μένει στην προγενέστερη κατάστασή της, ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο της.

Μέσω της εφαρμογής για το κινητό, μπορείς να δώσεις πρόσβαση για χειρισμό του θερμοσίφωνα σε 20 χρήστες, για να μοιραστείς τον έλεγχο με την οικογένειά σου ή τους συνεργάτες σου.

2. Smart Ρελέ Adeleq 40A 10-2431:

Adeleq smart relayΜε το smart ρελέ της Adeleq 10-2431 μπορείς να ελέγξεις τον θερμοσίφωνα από οπουδήποτε, μέσω κινητού ή tablet, με WiFi ή Bluetooth, χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές TUYA™ και SmartLife™. Είναι συμβατό με Google Home, Amazon Alexa και συσκευές Apple για φωνητικό έλεγχο. Διαθέτει κουμπί στη μετόπη για χειροκίνητη λειτουργία χωρίς την χρήση κινητού.

Διαθέτει ενδεικτική λυχνία που ανάβει σταθερά όταν το ρελέ είναι ενεργοποιημένο. Έχει δυνατότητα προγραμματισμού για αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του θερμοσίφωνα σε προκαθορισμένες ώρες ενώ έχει λειτουργία αντίστροφης μέτρησης & loop timing.

3. Smart Ρελέ Με Μετρητή Κατανάλωσης Ενέργειας Adeleq 10-2432:

Smart ρελέ με μετρητήΤο Adeleq Smart ρελέ 10-2432 διαθέτει όλες τις λειτουργίες του παραπάνω ρελέ 10-2431 ενώ έχει και ενσωματωμένο μετρητή κατανάλωσης ενέργειας. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα της κατανάλωσης του θερμοσίφωνα τους.

Διαθέτει λειτουργία παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας του συνδεδεμένου φορτίου σε πραγματικό χρόνο καθώς επίσης μπορεί να καταγράφει την κατανάλωση ισχύος έτους, μήνα, ημέρας & ώρας.

Μην περιορίζεσαι από τις παραδοσιακές μεθόδους ελέγχου του θερμοσίφωνά.

κλασσικός θερμοσίφωναςΕξερεύνησε τις δυνατότητες που προσφέρουν τα smart ρελέ ράγας και απαλλάξου από το άγχος για το αν ξέχασες τον θερμοσίφωνα αναμμένο η αν θα έχει ζεστό νερό όταν επιστρέψεις στο σπίτι.

Με την τοποθέτηση ενός smart ρελέ, κάνεις ένα βήμα προς ένα πιο άνετο , οικονομικό και ''έξυπνο'' σπίτι!

Απευθύνσου σε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση του smart ρελέ.

Δες τώρα εδώ πως μπορείς να κάνεις smart και τον θερμοσίφωνα σου πολύ απλά και εύκολα.

Ακολούθησε μας σε FacebookInstagramTik tok & Youtube για περισσότερη ενημέρωση!