pos na kaneis smart to klimatistikoΠόσες φορές έχει τύχει να είσαι στη δουλεία να έχει πολύ ζέστη και να θέλεις να έχεις δροσιά όταν πας σπίτι αλλά να μην έχεις τρόπο να ανοίξεις το κλιματιστικό ή ακόμη πιο απλά να είσαι στον καναπέ να θέλεις να ανοίξεις το κλιματιστικό και να πρέπει να σηκωθείς να βρεις το τηλεχειριστήριο; Με το Geyer Cube όλα αυτά θα είναι παρελθόν γιατί θα έχεις τον έλεγχο από το κινητό σου.

Το Geyer Cube είναι ιδανικό για χρήση με κλιματιστικά που δεν διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία smart, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξεις οποιαδήποτε άλλη τηλεχειριζόμενη συσκευή.

Τι είναι το Geyer Cube GS-CU και πώς μετατρέπει το κλιματιστικό σου σε smart;

Geyer cube πως λειτουργείΤο Geyer Cube GS-CU είναι ένας έξυπνος μετατροπέας που συνδέεται με το Wi-Fi και μέσω της ειδικής εφαρμογής του, σου επιτρέπει να ελέγχεις το κλιματιστικό και τις συσκευές σου από απόσταση μέσω κινητού ή tablet. Είναι συμβατό με πάνω από 8.000 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, ανεμιστήρων, αποκωδικοποιητών, tv box, home cinema, θερμαντικών, ταινιών led και πολλών άλλων ενώ για τις συσκευές που δεν ανήκουν σε αυτές διαθέτει λειτουργία αντιγραφής των τηλεχειριστηρίων τους.

Geyer Smart CubeΠώς λειτουργεί και κάνει τις συσκευές Smart;

Η εγκατάσταση του Geyer Cube GS-CU είναι απλή ακολουθώντας κάποια συγκεκριμένα βήματα:

Σύνδεσε το Geyer Cube GS-CU σε μια πρίζα.

Κατέβασε την εφαρμογή Geyer Home στο smartphone ή το tablet σου.

Ακολούθησε τις οδηγίες στην εφαρμογή για να συνδέσεις το Geyer Cube GS-CU στο Wi-Fi σου.

Πρόσθεσε τις συσκευές που θέλεις να χειρίζεσαι στην εφαρμογή επιλέγοντας τις από μια λίστα ή εκπαιδεύοντας το Geyer Cube GS-CU με το τηλεκοντρόλ τους.

Μόλις ολοκληρώσεις αυτά τα βήματα, θα μπορείς να ελέγχεις η να προγραμματίσεις τις συσκευές σου από οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεσαι με το smartphone ή το tablet σου.

Smart κλιματιστικόΠλεονεκτήματα του Geyer Cube GS-CU:

Συμβατότητα:Συμβατό με πάνω από 8.000 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων κλιματιστικών, τηλεοράσεων, ανεμιστήρων οροφής, αποκωδικοποιητών και πολλών άλλων.

Εφαρμογή για smartphone & tablet: Χρησιμοποίησε την εύχρηστη εφαρμογή για να ελέγξεις τις συσκευές σου & να δημιουργήσεις προγράμματα και όχι μόνο.

Προγραμματισμός λειτουργιών: Προγραμμάτισε λειτουργίες των τηλεχειριστηρίων να εκτελούνται αυτόματα σε συγκεκριμένες ώρες.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Προγραμμάτισε τις συσκευές σου να απενεργοποιούνται αυτόματα όταν δεν τις χρησιμοποιείς, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια.

Αντιγραφή τηλεχειριστηρίου

Λειτουργία αντιγραφής τηλεχειριστηρίου: Μπορείς να αντιγράψεις τα σήματα από μη καταχωρημένα τηλεχειριστήρια συσκευών σου, εξασφαλίζοντας τον απομακρυσμένο έλεγχο τους.

Βελτιωμένη ασφάλεια: Έλεγξε τις συσκευές σου από οπουδήποτε βρίσκεσαι μέσω Wifi και απαλλάξου από το άγχος αν έχεις αφήσει ανοιχτή κάποια συσκευή φεύγοντας βιαστικά από το σπίτι.

Μετατροπέας τηλεχειριζόμενων συσκευών σε smartΧαρακτηριστικά και Προδιαγραφές: Το Geyer Cube GS-CU διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τον έλεγχο των συσκευών σου. Έχει εξαιρετικά μικρό μέγεθος 53x53x54mm, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι να συνδεθεί σε μια θύρα USB που θα παρέχει μόνιμη τροφοδοσία η σε κάποιο τροφοδοτικό 5V/1A.

Με το Geyer Cube GS-CU, η έξυπνη διαχείριση του σπιτιού γίνεται πραγματικότητα. Από τον έλεγχο του κλιματιστικού έως τη διαχείριση άλλων τηλεχειριζόμενων συσκευών,  προσφέρει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο να κάνετε το σπίτι σας πιο έξυπνο και λειτουργικό.

Με τη συνδυασμένη ισχύ της τεχνολογίας και της άνεσης, το Geyer Cube GS-CU αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να έχουν πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντός τους, απο οπουδήποτε και αν βρίσκονται μέσω του κινητού τους.

Δες τώρα εδώ πως μπορείς να κάνεις smart και τον θερμοσίφωνα σου πολύ απλά και εύκολα.

Ακολούθησε μας σε Facebook, Instagram, Tik tok & Youtube για περισσότερη ενημέρωση!