TIPS & ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟΟλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια πριν στολίσεις για να δημιουργήσεις μια γιορτινή & λαμπέρη ατμόσφαιρα!!!

Πόσα λαμπάκια χρειάζονται ανάλογα με το ύψος του δέντρου:

Για να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη και λαμπερή εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, υπολογίσεις περίπου 100-150 λαμπάκια ανά 30 εκατοστά ύψους του δέντρου. Επειδή υπάρχουν δέντρα που έχουν μεγάλο πλάτος καλό θα είναι να υπολογίσεις 100 με 200 λαμπάκια παραπάνω στο τελικό σύνολο για περισσότερη σιγουριά.

Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια με μπαταρίεςΧριστουγεννιάτικα λαμπάκια με ρεύμα ή με μπαταρίες:

Εκτός από τα συνηθισμένα λαμπάκια που λειτουργούν με ρεύμα μπορείς να επιλέξεις χριστουγεννιάτικα λαμπάκια μπαταρίας LED για να στολίσεις σε μέρη όπου δεν έχουν κοντά κάποια πρίζα η που δεν θέλεις να έχεις πολλά καλώδια όπως για παράδειγμα κάποιο βάζο πάνω σε ένα έπιπλο.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣΕπίσης τα λαμπάκια μπαταρίας είναι ιδανικά για στολισμό σε παιδικά δωμάτια ή σε χώρους με κατοικίδια ώστε να μην κινδυνεύουν από το ρεύμα σε περίπτωση που προσπαθήσουν να πειράξουν τα λαμπάκια. Τοποθέτησε ποιοτικές αλκαλικές μπαταρίες για μεγαλύτερη διάρκεια και μη ξεχάσεις να τις αφαιρέσεις όταν ξεστολίσεις.

SMART ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑΟργάνωσε τις πρίζες από τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σου:

Αν ο στολισμός του χώρου σου αποτελείτε από πολλά διαφορετικά λαμπάκια τοποθέτησε τις πρίζες τους σε πολύπριζα με διακόπτη ώστε με το πάτημα του να ανάβουν όλα μαζί και να μη χρειάζεται κάθε φορά να βάζεις και να βγάζεις πρίζες για να τα ανάψεις ή να τα σβήσεις.

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια έξυπνη πρίζα που θα συνδέσεις σε αυτή το πολύπριζο και να ανάβεις και να σβήνεις τα λαμπάκια από το κινητό σου η ακόμη καλύτερα να ρυθμίσεις την πρίζα ώστε να ανάβουν και να σβήνουν συγκεκριμένες ώρες που θέλεις.

Πως να στερεώσεις χριστουγεννιάτικα λαμπάκιαΠως να στηρίξεις τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια:

Σε περίπτωση που θέλεις να στολίσεις ένα παράθυρο μία πόρτα η κάποιο έπιπλο και δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις καρφιά η βίδες για να συγκρατήσεις τα λαμπάκια υπάρχουν ειδικές αυτοκόλλητες βάσεις όπου με τη χρήση tire up μπορείς να στηρίξεις τα λαμπάκια σου χωρίς να προκαλέσεις καμία φθορά.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με ψυχρό φωςΧριστουγεννιάτικα λαμπάκια με ψυχρό η με θερμό φως:

Αν θέλεις να τονίσεις κάποιο σημείο από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου και να έχεις περισσότερη φωτεινότητα θα πρέπει να προτιμήσεις λαμπάκια με ψυχρό φως. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια πιο χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα τότε τα λαμπάκια με θερμό φως είναι αυτά που χρειάζεσαι.

Τι είδους λαμπάκια να αγοράσω και τι είναι στη μόδα:

Τα τελευταία χρόνια τα LED λαμπάκια είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Είναι ενεργειακά αποδοτικά μιας και έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κλασικά παλία λαμπάκια που καιγόντουσαν εύκολα και προσφέρουν φως υψηλής ποιότητας.

Tips για χριστουγεννιάτικο στολισμό σε εσωτερικούς χώρους!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Δημιούργησε θεματικές περιοχές:

Τοποθέτησε τα λαμπάκια ομαδοποιημένα ανά θεματική περιοχή, όπως το δέντρο, η τράπεζαρία, και η είσοδος.

Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια ΧρωματιστάΧρησιμοποίησε χρωματικές παλέτες:

Επέλέξε λαμπάκια με χρώματα που ταιριάζουν με την υπάρχουσα διακόσμηση στο χώρο για ακόμη πιο τέλειο αποτέλεσμα. Εκτός από τα λαμπάκια με το συνηθισμένο χρώμα φωτισμού υπάρχουν και λαμπάκια με μπλέ, πράσινο, μωβ η πολύχρωμο φωτισμό.

Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια Με ΣχέδιαΠρόσθεσε Διαφορετικά Σχέδια στο Στολισμό σου:

Χρησιμοποίησε λαμπάκια με διάφορα σχέδια. Πρόσθεσε ποικιλία στον στολισμό επιλέγοντας λαμπάκια με διάφορα σχέδια, όπως αστέρια, χιονονιφάδες, τάρανδους, χριστουγεννιάτικες μπάλες για περισσότερη ποικιλία στη διακόσμηση του χώρου σου

Χαμηλός φωτισμός με λαμπάκιαΤροποποίησε τον Φωτισμό από τα λαμπάκια:

Επέλεξε λαμπάκια με πρόγραμμα που έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας: Ορισμένα LED λαμπάκια έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις (συνήθως 8 προγράμματα), προσφέροντας διάφορα επίπεδα φωτεινότητας για να προσαρμόζονται στην ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις.

Σχέδια με Χριστουγεννιάτικα ΛαμπάκιαΔημιούργησε Εντυπωσιακά Σχέδια με λαμπάκια:

Πρόσθεσε λαμπάκια με λειτουργία flash: Δώσε μια δυναμική πινελιά στον στολισμό του χώρου σου προσθέτοντας λαμπάκια με λειτουργία flash, που θα προσθέσουν ζωντάνια και θα κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή την χριστουγεννιάτικη σου διακόσμηση. Μπορείς ακόμη να δημιουργήσεις και διάφορα σχήματα με αυτά τα λαμπάκια όπου θα τραβούν τα βλέματα με τον τρόπο που θα ανάβουν.

Με αυτά τα tips και τις ιδέες τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σου θα είναι το κέντρο της προσοχής της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σου και θα δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα που θα ζήλευε και ο Άγιος Βασίλης!

Ακολούθησε μας σε FacebookInstagramTik tok & Youtube για περισσότερα tips και ιδέες!