Φθίνουσα Ταξινόμηση

8 Είδος(η)

Ετικέτες:

Απλίκες κήπου και εξωτερικών χώρων: πλεονεκτήματα σε φωτισμό & διακόσμηση, χώροι που μπορούν να τοποθετηθούν, και ιδέες διακόσμησης με αυτές για κάθε χώρο.

Read More

Ετικέτες:

7 βασικοί λόγοι για να επιλέξεις ηλιακά φωτιστικά, τα βασικά πλεονεκτήματα τους καθώς και ιδέες πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φωτίσεις και να διακομίσεις τους εξωτερικούς σου χώρους.

Read More

Ετικέτες:

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι ηλεκτρικών σκουπών στην αγορά που μπορεί να σου προκαλέσουν προβληματισμό στο να αποφασίσεις να επιλέξεις μια ηλεκτρική σκούπα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του χώρου.

Read More

Ετικέτες:

Πάντα ο χριστουγεννιάτικος στολισμός ενός σπιτιού ολοκληρώνετε με τον στολισμό των εξωτερικών χώρων όπως κάγκελα μπαλκονιών, βεράντες, αυλόγυροι, δέντρα του κήπου,θάμνοι και άλλα. Τι πρέπει να προσέξουμε όμως στα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που θα επιλέξουμε για τους εξωτερικούς μας χώρους για να είμαστε ασφαλείς και να αποφύγουμε τα προβλήματα τις γιορτινές μέρες;

Read More

Ετικέτες:

Το Net metering είναι ένας τρόπος αξιοποίησης της παραγόμενης ηλιακής ενέργειας. Είναι ένα εργαλείο τιμολόγησης που χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό δίκτυο για την αποθήκευση της περίσσειας ενέργειας που παράγεται από το σύστημα των ηλιακών πάνελ κάθε χώρου και έχει αρχίσει να αναπτύσεται πολύ τον τελευταίο καιρό και στην Ελλάδα.

Read More

Ετικέτες:

Από όλες τις διαφορετικές αντλίες νερού, η βυθιζόμενη αντλία είναι αυτή που χρησιμοποιείται πιο συχνά.

Το άρθρο αυτό θα σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το τι είναι μια βυθιζόμενη αντλία και πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί, καθώς και πώς να βρείτε την καταλληλότερη αντλία νερού για την κάθε περίπτωση.

Read More

Ετικέτες:

Οι λάμπες είναι ένα προϊόν που προκαλεί σύγχυση στον κόσμο όταν πρέπει να τις αντικαταστήσει, επειδή τα τελευταία χρόνια έχει συμβεί μια μεγάλη επαναστατική αλλαγή στη βιομηχανία φωτισμού.

Ο παλιός λαμπτήρας πυρακτώσεως που κυριαρχούσε στον φωτισμό για περισσότερο από έναν αιώνα φεύγει και οι λαμπτήρες LED παίρνουν τη σκυτάλη.

Read More

Ετικέτες:

Οι επιλογές φωτισμού μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά σας το αναλύουμε σε αυτήν την ανάρτηση. Το κάνουμε εύκολο, ώστε να μπορείτε να είστε επιτυχημένοι σε όλες τις αποφάσεις σχεδιασμού του φωτισμού σας.

Read More
Φθίνουσα Ταξινόμηση

8 Είδος(η)