Περισσοτερες Οψεις

Cofra Παπούτσια Ασφαλείας No45 Saturn ESD S3 SRC Γκρι 31511-00045

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κωδικός : 161.31511-00045
97,58 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Σύντομη Περιγραφή

Cofra Παπούτσια Ασφαλείας Νούμερο 45 & Χρώμα Γκρι.

Με προστασία δακτύλων από fiberglass. Με προστασία από διάτρηση.

Με ανθεκτική σόλα με αντιολισθητική ιδιότητα.

Δωρεάν μεταφορικά από 100€ και άνω
Άτοκες δόσεις από 100€ και άνω

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Cofra Παπούτσια Ασφαλείας No45 Saturn ESD S3 SRC Γκρι 31511-00045

Cofra Παπούτσια Ασφαλείας Saturn. Είναι ελαφρυά, πρακτικά, εύκαμπτα και ανθεκτικά στην τριβή, δημιουργώντας μια αίσθηση άνεσης στο πόδι.

Τα παπούτσια Saturn ESD S3 SRC αποτελούν την ιδανική επιλογή για χρήση σε περιβάλλοντα Atex, σε επαφή με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μικροτσίπ ή σε εργαστήρια όπου υπάρχουν εύφλεκτα και εκρηκτικά υγρά. Μια από τις εντυπωσιακές καινοτομίες που προσφέρουν είναι η τεχνολογία ESD, που διαλύει στο έδαφος τα ηλεκτρικά φορτία που συσσωρεύονται από το σώμα κατά τη διάρκεια του περπατήματος, εξαλείφοντας το σχηματισμό του λεγόμενου "σοκ" στην προέλευση των πυρκαγιών και των εκρήξεων.

Ο σχεδιασμός τους δεν σταματά μόνο στην ασφάλεια.

  • Ο κορμός τους είναι κατασκευασμένος από το καινοτόμο ύφασμα TECHSHELL, το οποίο είναι ανθεκτικό στην τριβή, υδατοαπωθητικό και διαπνέον, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα και άνεση.
  • Η εσωτερική επένδυση SANY-DRY® διαθέτει τρισδιάστατο σχεδιασμό και είναι απορροφητική στην υγρασία, διατηρώντας το πόδι στεγνό και άνετο.
  • Ο πάτος LIGHT FOAM ESD παρέχει υποστήριξη και άνεση.
  • Η σόλα XL EXTRALIGHT® είναι εξαιρετικά ελαφριά, ανθεκτική και αντισταθμίζει κραδασμούς, διασφαλίζοντας την άνεση ακόμη και σε πολύωρη χρήση.
  • Η προστασία των δαχτύλων από μη μεταλλικό υαλούφασμα (FIBERGLASS) εξασφαλίζει ασφάλεια από πιθανούς κραδασμούς και πτώσεις αντικειμένων.
  • Με ενδιάμεση σόλα PEP-PLATE που προστατεύει από διατρήσεις και ηλεκτρικές επαφές, αυτά τα παπούτσια είναι ιδανικά για ευρύ φάσμα εργασιών.
  • Η XL EXTRALIGHT® σόλα προσφέρει όχι μόνο αντοχή, αλλά και ευελιξία, ενώ η ανάγλυφη σχεδίαση στην περιοχή της φτέρνας προσφέρει αξιόπιστη πρόσφυση και αντοχή σε ολίσθηση, ακόμη και σε υγρά εδάφη.
  • Σε χρώμα γκρι, σχεδιασμένα σύμφωνα με το πρότυπο ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011, αυτά τα παπούτσια συνδυάζουν την ασφάλεια με το στυλ.

Αυτά τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικά ελαφριά εμπειρία με ανεξάρτητη αντοχή και προστασία. Είναι κατάλληλα για logistics, αποθήκες, ναυτιλία, ελαφριά βιομηχανία, μικροηλεκτρονική βιομηχανία και βιομηχανία τροφίμων. Συνδυάζοντας την τεχνολογία τελευταίας γενιάς με την προσοχή στην ανθεκτικότητα, την άνεση και την ασφάλεια, τα παπούτσια ασφαλείας Cofra Saturn ESD S3 SRC αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προστασία και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της εργασίας τους.

Πλεονεκτήματα:

  • Προστασία δακτύλων από fiberglass.
  • Προστασία από διάτρηση.
  • Ανθεκτική σόλα με αντιολισθητική ιδιότητα.
  • Αναπνέουσα επένδυση.
  • Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.
  • Πιστοποίηση: CE EN ISO 20345:2011.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Cofra
Τύπος Παπούτσια ασφαλείας
Νούμερο 45
Κατηγορία Ασφαλείας S3 SRC
Κορμός TECHSHELL, καινοτόμο και εξαιρετικά ανθεκτικό ύφασμα, ανθεκτικό σε τριβή και σχίσιμο, υδατοαπωθητικό και διαπνέον
Εσωτερική Επένδυση SANY-DRY® 100% Πολυεστερικό ύφασμα, Τριών διαστάσεων, Αναπνέον, Αντιβακτηριδιακό, Απορροφά και απελευθερώνει την υγρασία, Ανθεκτικό στην τριβή.
Προστασία Δαχτύλων FIBERGLASS (υαλοϋφασμα) , μη μεταλλικό fiberglass ανθεκτικό εώς 200 J
Ενδιάμεση Σόλα PEP-PLATE προστασία πολυαιθυλενίου με μηδενική διάτρηση και χαμηλή ηλεκτρική αντίσταση.
Πάτος LIGHT FOAM ESD, κατασκευασμένος από εξαιρετικά μαλακό και άνετο αφρό πολυουρεθάνης με χαμηλή ηλεκτρική αντίσταση.
Χρώμα Γκρι
ISO CE EN ISO 20345:2011

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

You're reviewing: Cofra Παπούτσια Ασφαλείας No45 Saturn ESD S3 SRC Γκρι 31511-00045

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

  • Προλάβετε τώρα
  • Bestseller