ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤα ηλιακά φωτιστικά είναι μια εναλλακτική λύση φωτισμού & διακόσμησης που χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου για να λειτουργήσουν, αντί να εξαρτούνται από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να φωτίσουν τον χώρο τους με μια οικολογική και οικονομική λύση, ενώ ταυτόχρονα να προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στυλ και χαρακτήρα στον χώρο.ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Εφτά βασικοί λόγοι για να επιλέξεις ηλιακά φωτιστικά:

1. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

2. Δεν απαιτούν ενεργειακό κόστος, καθώς φορτίζονται αυτόματα από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Είναι οικονομικά, αφού δεν απαιτούν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ή καλωδίωση.

4. Είναι εύκολα στην εγκατάσταση και δεν απαιτούν ειδικές τεχνικές γνώσεις ή εργαλεία.

5. Παρέχουν αξιόπιστο φωτισμό στους εξωτερικούς χώρους, καθώς συνήθως έχουν ενσωματωμένους αισθητήρες για αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

6. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτούν συντήρηση, εκτός από καθαρισμό από την σκόνη

7. Προσφέρουν έναν ιδιαίτερο στυλ και χαρακτήρα στον χώρο, καθώς υπάρχουν σε πολλά σχέδια διαθέσιμα στην αγορά.

Είδη ηλιακών φωτιστικών:

Καρφωτά ηλιακά φωτιστικά.

Τα καρφωτά ηλιακά φωτιστικά είναι εύκολα στην εγκατάσταση καθώς είναι μυτερά στο κάτω μέρος τους και μπορούν να τοποθετηθούν κατευθείαν στο έδαφος η σε κάποια γλάστρα απλά πιέζοντάς τα στο χώμα.ΚΑΡΦΩΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Κρεμαστά ηλιακά φωτιστικά.

Τα κρεμαστά ηλιακά φωτιστικά συνήθως το σχέδιό τους είναι φανάρι και μπορούν να κρεμαστούν από την χειρολαβή τους που είναι ή από σχοινί ή από το υλικό που είναι φτιαγμένο το φωτιστικό δηλαδή μεταλλικό ή πλαστικό.ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Επιτραπέζια ηλιακά φωτιστικά.

Επιτραπέζια ηλιακά φωτιστικά υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και είναι ιδανικά για να τοποθετηθούν σε τραπέζια κήπου ή βεράντας καθώς επίσης και στο πάτωμα σε σημεία που θέλεις να φωτίσεις και να αναδείξεις.ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Ηλιακές γιρλάντες.

Οι ηλιακές γιρλάντες αποτελούνται από λάμπες led ενωμένες μεταξύ τους με καλώδιο ανά ίσες αποστάσεις και έχουν ένα ηλιακό πάνελ όπου μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε απόσταση κάποιων μέτρων από τις λάμπες για να το βλέπει περισσότερο ο ήλιος.ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΡΛΑΝΤΑ

Πλεονεκτήματα ηλιακών φωτιστικών:

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των ηλιακών φωτιστικών είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Δεν χρειάζονται καλώδια και δεν απαιτείται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, επομένως δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την λειτουργεία τους. Επίσης, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα ή άλλα επιβλαβή αέρια στην ατμόσφαιρα.

ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΝΕΡΟΤα ηλιακά φωτιστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς διαφορετικούς χώρους, όπως στον κήπο, στο μπαλκόνι, στην αυλή, σε εξωτερικούς διαδρόμους, σε βεράντες και στο camping. Είναι ιδανικά για χρήση σε περιοχές όπου δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα ή όταν η χρήση ηλεκτρικού ρεύματος δεν είναι δυνατή, όπως σε περιοχές με συχνές διακοπές ρεύματος.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των ηλιακών φωτιστικών είναι η ευκολία στην εγκατάσταση και στη χρήση τους. Δεν απαιτείται κάποιος τεχνικός για να τα εγκαταστήσει, καθώς δεν χρειάζονται καλώδια και ρεύμα. Δεν χρειάζεται κάποια ειδική τεχνική γνώση ή εργαλεία για να τα εγκαταστήσεις.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΜπορείς απλά να τα τοποθετήσεις στον χώρο που επιθυμείς και να τα αφήσεις να φορτίζονται αυτόματα από τον ήλιο. Το μόνο που χρειάζονται είναι το ηλιακό τους πάνελ που τα φορτίζει να είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να το βλέπει πολλές ώρες την ημέρα ο ήλιος.

Παρέχουν έξυπνο φωτισμό στο χώρο καθώς συνήθως έχουν αισθητήρα για αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση μόλις σουρουπώσει ή ξημερώσει.

Τέλος, τα ηλιακά φωτιστικά προσφέρουν μια ποικιλία στυλ και σχεδίων, οπότε μπορείς να επιλέξεις ένα στυλ που να ταιριάζει με τη διακόσμηση του χώρου σου.

Ιδέες διακόσμησης με ηλιακά φωτιστικά:

ΗΛΙΑΚΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΔημιούργησε μια διαδρομή με φως:

Τοποθέτησε ηλιακά φωτιστικά κατά μήκος ενός διαδρόμου για να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή διαδρομή με φως το βράδυ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς τύπους ηλιακών φωτιστικών για να προσθέσεις ενδιαφέρον στο μοτίβο του φωτισμού.

Ηλιακά φωτιστικά για δέντρα και θάμνους:

Κρέμασε ηλιακά φωτιστικά σε δέντρα και θάμνους για να δημιουργήσεις ένα μαγικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Φωτισμός για το μπαλκόνι ή τη βεράντα:

Χρησιμοποίησε ηλιακά φωτιστικά για να δημιουργήσεις ένα ατμοσφαιρικό φωτισμό στο μπαλκόνι ή τη βεράντα. Μπορείς να τοποθετήσεις το φωτιστικό στο τραπέζι για να δημιουργήσεις μια ευχάριστη & ρομαντική ατμόσφαιρα.ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Φώτισε το κιόσκι του κήπου σου:

Χρησιμοποίησε μια ηλιακή γιρλάντα κατά μήκος της πρόσοψης του ή δημιουργώντας ένα σχέδιο που θα διακοσμεί και θα φωτίζει το κιόσκι.

Τοποθέτησε ηλιακά φωτιστικά σε διάφορα σημεία του κήπου:

Όπως για παράδειγμα στο περίγυρο από ένα παρτέρι με λουλούδια ή ενός σιντριβανιού εξωτερικά για να δώσεις έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα να τονίσεις τα συγκεκριμένα σημεία.

Τοποθετήστε μια ηλιακή γιρλάντα:

Στα κάγκελα του μπαλκονιού ή της βεράντας σου για να έχεις φως κατά τις βραδινές ώρες χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣυνοψίζοντας, τα ηλιακά φωτιστικά είναι μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική επιλογή για τον φωτισμό και την διακόσμηση των εξωτερικών χώρων. Προσφέρουν ευκολία στην εγκατάσταση και χρήση τους, καθώς και μια ποικιλία στυλ και σχεδίων για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου. Επίσης, είναι ιδανικά για χρήση σε περιοχές που δεν έχουν προσβάση στο ηλεκτρικό δίκτυο όπως camping, παραλίες, αυλές κλπ.

Επιπλέον, η χρήση ηλιακών φωτιστικών είναι εξαιρετικά οικονομική, καθώς δεν επιβαρύνουν επιπλέον τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Τα ηλιακά φωτιστικά φορτίζονται από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας και αποθηκεύουν την ενέργεια για να φωτίζουν τον χώρο σου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το κόστος της κατανάλωσης ενέργειας, καθώς τα φωτιστικά θα λειτουργούν αυτόνομα και θα είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.

Ακολούθησε μας σε Facebook, Instagram, Tik tok & Youtube και για άλλες χρήσιμες ιδέες!!!