Οι επιλογές φωτισμού μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά σας το αναλύουμε σε αυτήν την ανάρτηση. Το κάνουμε εύκολο, ώστε να μπορείτε να είστε επιτυχημένοι σε όλες τις αποφάσεις σχεδιασμού του φωτισμού σας.

Ας αρχίσουμε! Ο φωτισμός είναι το παν!!!


Ξέρουμε ότι ακούγεται κλισέ, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι αλήθεια. Ο φωτισμός είναι το παν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η επιλογή φωτισμού μπορεί να είναι λίγο τρομακτική.

Με κάθε επιλογή φωτισμού που κάνετε, έχετε τη δύναμη να ομορφείνετε ένα δωμάτιο η και το αντίθετο.

Είτε μιλάμε για πολυελαίους, μονόφωτα φωτιστικά, απλίκες τοίχου ή επιτραπέζια φωτιστικά, ο φωτισμός έχει την ικανότητα να προσθέτει στυλ, χαρακτήρα και γοητεία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας η και το αντίθετο αν είναι λάθος επιλεγμενος.

Μην αγχώνεστε όμως καθόλου. Θα σας δείξουμε αλάνθαστους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε υπέροχες σχεδιαστικές επιλογές για εγγυημένη επιτυχία.

Αυτή η ανάρτηση στηρίζεται, στην εμπειρία μας πολλών ετών στο χώρο του φωτισμού και όχι μόνο.

οικιακός φωτισμός

Επιλέγοντας τον τέλειο φωτισμό.

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα κατάστημα φωτισμού υψηλής ποιότητας με μια μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά για να διαλέξετε, όπως τα καταστήματα Κούσης. Τα ποιοτικά προϊόντα μας, η τεράστια ποικιλία, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η μεγαλύτερες εταιρίες φωτιστικών που συνεργαζόμαστε εγγυούνται οτι θα είστε ευχαριστημένοι με την τελική σας επιλογή.

 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν αγοράσετε ενα φωτιστικό

Χρησιμοποιήστε αυτές τις ερωτήσεις για να περιορίσετε τις επιλογές σας και να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τον τέλειο φωτισμό.

  • 1.Ποιο είναι το στυλ του δωματίου; Είναι παραδοσιακό; Μοντέρνο? Μίνιμαλ? Καθορίστε το δωμάτιο όπου θέλετε να πάνε τα φώτα.
  • 2.Ποια είναι τα διαφορετικά υλικά ή στοιχεία που χρησιμοποιούνται ήδη στο δωμάτιο; Υπάρχουν διάφορα μέταλλα, χρυσός, ασήμι ή σίδηρος στο δωμάτιο; Υπάρχουν ξύλα διαφορετικού χρώματος; Υπάρχει καποιο είδος πέτρας;
  • 3.Ποια θα είναι η λειτουργία των φώτιστικών; Θέλετε πολύ φως από αυτά στο χώρο όπως για παράδειγμα στην κουζίνα η το μπάνιο ή θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για διακόσμηση;
  • 4. Ποιο είναι το μέγεθος του χώρου που θα χρησιμοποιηθούν; Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου. Θα πρέπει να προσέξετε το μέγεθος των φωτιστικών που κοιτάτε. Οι εικόνες από μόνες τους δεν παρέχουν πάντα αρκετές πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος των φωτιστικών.
  • 5. Ποια είναι η επιφάνεια όπου θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά; Σκεφτείτε το μέγεθος το χρώμα και το στυλ. Ταιριάζουν;

Με αυτές τις 5 ερωτήσεις λοιπόν που θα κάνετε στον εαυτό σας θα μπορέσετε να επιλέξετε σωστά και εύκολα τον κατάλληλο φωτισμό του σπιτίου σας.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και τα καταστήματα μας και δώστε το σωστό φώς στον χώρο σας!!!