ΑΠΛΙΚΕΣ ΚΗΠΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝΟι απλίκες εξωτερικών χώρων η αλλιώς κήπου αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τον φωτισμό, τη διακόσμηση, και την ανάδειξη του εξωτερικού χώρου σου.

Μπορείς να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία απλίκες εξωτερικού χώρου σε σχέδια και χρώματα, με μέταλλο & γυαλί η πολυκαρμπονικές οι οποίες έχουν μεγαλύτερη αντοχή σε καιρικά φαινόμενα αλλά και στην πάροδο του χρόνου και δεν χρειάζονται συντήρηση.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις απλίκες σύμφωνα με το στυλ που θέλεις να δώσεις στο χώρο σου. Υπάρχουν Vintage απλίκες, Μοντέρνες απλίκες, Φαναράκια απλίκες αλλά απλίκες με ενσωματωμένα led.

 Απλίκες Εξωτερικών Χώρων Πλεονεκτήματα:

ΑΠΛΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥΟι απλίκες κήπου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, μερικά από αυτά είναι:

1. Αισθητική αξία: Οι απλίκες κήπου προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική στον εξωτερικό σου χώρο του σπιτιού, βελτιώνοντας την όψη του και τη διακόσμηση του.

2. Ασφάλεια: Οι απλίκες κήπου μπορούν να παρέχουν ασφάλεια στον εξωτερικό σας χώρο, καθώς βοηθούν στην αποφυγή ατυχημάτων και πτώσεων τη νύχτα ενώ παράλληλα δημιουργούν ένα ασφαλές φωτεινό περιβάλλον ειδικά όταν το σπίτι είναι σε απόμερο σημείο.

3. Λειτουργικότητα: Οι απλίκες κήπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φωτίζουν τη βεράντα σου, το μπαλκόνι ή τον κήπο σου, και να δημιουργήσουν ένα ζεστό & φιλόξενο περιβάλλον στους εξωτερικούς χώρους.

4. Οικονομία: Οι απλίκες κήπου είναι συνήθως πιο οικονομικές σε σχέση με άλλους τύπους φωτιστικών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια κομψή και λειτουργική λύση για την εξωτερική σου διακόσμηση.

Απλίκες Κήπου & Εξωτερικών Χώρων Τοποθέτηση:

ΑΠΛΙΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Οι απλίκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς εξωτερικούς χώρους όπως:

Στη βεράντα: Μπορείς να τοποθετήσεις απλίκες εξωτερικού χώρου στη βεράντα σου για να δημιουργήσεις ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Στο μπαλκόνι: Μπορείς να τοποθετήσεις απλίκες εξωτερικού χώρου στο μπαλκόνι σου για να δημιουργήσεις μια όμορφη φωτεινή ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα βελτιώνεις την ασφάλεια του χώρου.

Στον κήπο: Οι απλίκες εξωτερικού χώρου είναι ιδανικές για τον κήπο σου, βοηθώντας να αναδείξεις τα πιο όμορφα σημεία του που βρίσκονται γύρω από το σπίτι σου. Επίσης, μπορείς να τοποθετήσεις απλίκες όπου υπάρχει ανάγκη για περισσότερο φως, όπως σε σημεία που θέλεις να τονίσεις ή που χρησιμοποιείς και τις βραδινές ώρες.ΑΠΛΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΗΠΟΥ

Ιδέες Διακόσμησης με Απλίκες Κήπου & Εξωτερικού Χώρου:

ΑΠΛΙΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥΓια φωτισμό στην είσοδο: μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλίκες για να φωτίσεις την είσοδο του σπιτιού ή του κήπου σου. Αυτό θα δημιουργήσει μια φιλόξενη και ασφαλή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και ένα καλαίσθητο περιβάλλον καλωσορίσματος για τους επισκέπτες σου.

Για φωτισμό αυλόγυρου: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλίκες κατά μήκος του αυλόγυρου ώστε να φωτίσεις περιμετρικά το σπίτι η το εξοχικό σου που βρίσκεται σε κάποιο απόμερο ή σκοτεινό σημείο αλλά και τον χώρο γύρω από αυτό.ΑΠΛΙΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΑΥΛΟΓΥΡΟΓια φωτισμό του μπάρμπεκιου: Αν συχνά κάνεις μπάρμπεκιου στον κήπο, τοποθέτησε απλίκες σε πλαϊνούς τοίχους για να φωτίσεις την περιοχή του BBQ και να δημιουργήσεις ένα λειτουργικό και αισθητικά ελκυστικό φιλόξενο μέρος για φαγητό και διασκέδαση.ΑΠΛΙΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ BBQΓια φωτισμό κήπου: Τοποθέτησε απλίκες σε καθαρά σημεία του κήπου σου για να δημιουργήσεις μια ωραία ατμόσφαιρα και να αναδείξεις την ομορφιά των φυτών και των λουλουδιών σου. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις απλίκες τοίχου για να φωτίσεις επιλεγμένα σημεία του κήπου που θέλεις να τονίσεις.ΑΠΛΙΚΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΣΕ ΚΗΠΟΓια φωτισμό στο μπαλκόνι η την βεράντα: Αν έχεις μπαλκόνι η βεράντα, μπορείς να τοποθετήσεις απλίκες για να δημιουργήσεις ένα φωτεινό και φιλόξενο περιβάλλον για να απολαύσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι στο μπαλκόνι σου. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις πολλές απλίκες στον τοίχο για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό και φωτεινό φόντο.ΑΠΛΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΒΕΡΑΝΤΑΓια φωτισμό στην πισίνα: Αν έχεις πισίνα, μπορείς να τοποθετήσεις απλίκες τοίχου γύρω από την περίμετρο της για να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.ΑΠΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑΓια φωτισμό τοίχων και φυτών: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλίκες για να φωτίσεις επιλεγμένους τοίχους ή φυτά στον εξωτερικό σου χώρο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα, ειδικά αν επιλέξεις φυτά με ιδιαίτερη μορφή ή χρώμα.ΑΠΛΙΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΗΠΟΥΓια φωτισμό σε διάδρομους: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλίκες κήπου για να φωτίσεις έναν εξωτερικό διάδρομο δίπλα από το σπίτι σου βελτιώνοντας την ασφάλεια του σπιτιού και δίνοντας στον κήπο σου μια πιο ενδιαφέρουσα αισθητική.ΑΠΛΙΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣε γενικές γραμμές, ο φωτισμός του εξωτερικού χώρου είναι εξίσου σημαντικός με τον φωτισμό του εσωτερικού χώρου. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να αλλάξει το στυλ και την αίσθηση του κήπου σου και να δημιουργήσει μια φιλόξενη και ατμοσφαιρική εμπειρία για τους επισκέπτες σου.

Οι απλίκες εξωτερικού χώρου είναι μια οικονομική επιλογή για τον φωτισμό και την διακόσμηση των εξωτερικών χώρων και του κήπου με εύκολη τοποθέτηση και μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Ακολούθησε μας σε Facebook, Instagram, Tik tok & Youtube και για άλλες χρήσιμες ιδέες!!!